100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning delen romantische zoenfoto vanuit bed

Dat Thomas en Elianne stapelverliefd zijn, wisten wij al. Het stel is momenteel in Curacao en vanuit bed delen zij een hele romantische zoenfoto.

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

Curacao

Elianne is afgelopen week ontslagen uit het ziekenhuis, nadat zij daar met hevige pijnen een paar nachten heeft moeten liggen. Er is veel onderzoek gedaan en Elianne is nog niet uitbehandeld, maar zij mocht gelukkig naar huis. Een kort tripje naar Curacao stond ook op de planning en met de juiste medicijnen en genoeg rust, mocht zij mee. Momenteel geniet zij samen met haar man en zijn collega’s van deze korte rustvakantie.

Zoenfoto

Vanmorgen deelde Thomas Berge een mierzoete, romantische zoenfoto met zijn grote liefde, Elianne. Het stel werd wakker in Curacao en zij tellen dagelijks al hun zegeningen, want het stel beseft maar al te goed dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. ‘Goodmorning’, schrijft Thomas er met een hartje bij. Dit stel lijkt steeds verliefder op elkaar te worden. Heerlijk om te zien.

100%NL Magazine Thomas Berge Elianne zoenfoto

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge