100%NL Magazine Martien
Zie ook:
Delen

Ondanks alles houdt Erica nog steeds heel veel van haar Martien

Ondanks het roerige liefdesleven van Erica en Martien houdt Erica nog steeds heel veel van haar man.

Wekenlang waren Martien en Erica met hun realityserie Chateau Meiland een kijkcijferhit op de Nederlandse televisie. Ze zijn zelfs genomineerd voor een Televizier Ring!  Nederland heeft het diverse gezin in hun harten gesloten Het begon allemaal 11 jaar geleden met een aflevering van Ik Vertrek. Samen runden zij een bed & breakfast in Frankrijk. Helaas liep de relatie stuk en kwam Martien uit de kast. Na de scheiding vond Erica weer een nieuwe liefde.

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en afgelopen mei zijn Martien en Erica weer getrouwd. Het stel kwam erachter dat ze niet zonder elkaar kunnen. Van een liefdesrelatie is geen sprake, ze zijn elkaars beste vrienden.

‘Een nieuwe man is altijd welkom’, aldus Erica. ‘Als Martien een leuke man ontmoet, of ik, dan moet hij wel bij het gezin passen. Anders gaat het niet werken. Ik zeg geen nee, maar ben er ook niet naar op zoek. En dat is bij Martien hetzelfde. Misschien van de winter gaan we een keer op het terras zitten, samen mannen kijken.’ Ondanks alle ups en downs houdt Erica nog steeds heel erg veel van haar Martien. ‘Mart moet altijd begeleid worden. Hij is rommelig en chaotisch, dat geeft ook weer een talent natuurlijk.’

Bron: RTL Boulevard Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Lees alle artikelen over Chateau Meiland