100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

Huh? Zien we hier nu André Hazes of Brad Pitt!?

Wij weten natuurlijk dat we hier André Hazes zien, maar in Italië zijn ze het daar nog niet over eens. Tenminste als we de Italiaanse nieuwssite The Post Internazionale moeten geloven!

Op de nieuwssite is een foto te zien van André Hazes met daaronder de naam van Brad Pitt. De foto staat op de website omdat zij vandaag schrijven over de bijzondere fotocreaties van de Nederlandse Ard Gelinck.

Ard Gelinck werd in Nederland het afgelopen jaar al bekend door zijn photoshopcreaties van BN’ers met hun ‘jongere ik’. Vorige week ging hij plots de hele wereld over met zijn creaties en vandaag schreef de Italiaanse site er dus over. Ze schrijven dat Ard foto’s van de grootste wereldsterren onder handen neemt. Van Tina Turner tot Michelle Obama. Maar ook Brad Pitt… Teminste dat denken ze in Italïe. Ard Gelinck heeft namelijk ook een heleboel BN’ers met hun jongere ik gephotoshopt, waaronder o.a. André Hazes.En die is te zien op de afbeelding waar de Italiaanse nieuwssite Brad Pitt bij heeft geschreven.

Ard zelf moet er om lachen en vindt het ongelofelijk dat zijn werk zo de hele wereld over gaat schrijft hij op Instagram. Ook André heeft hierop gereageerd: “Mijn maandag kan niet meer stuk. In Italië verwarren ze mij met Brad Pitt… Zeg het al jaren thuis!”

Bron: Instagram Ard Gelinck

Delen

Meer over Andre Hazes

LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Einde aan mooi avontuur van André Hazes en Monique Westenberg
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Lees alle artikelen over Andre Hazes