Wendy van Dijk en Erland
Zie ook:
Delen

Zo gaat het nu met de zieke dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard

In december kregen Wendy en haar gezin slecht nieuws te verwerken, want dochter Lizzy is ernstig ziek. Wendy vertelt nu hoe het met haar gaat.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaard een dochtertje, Lizzy.

Ziekte

Een paar maanden geleden hoorde Wendy en haar gezin dat Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft. Het waren spannende en heftige maanden voor het hele gezin. Zij moesten in isolatie en Wendy heeft haar werk stil moeten leggen. Aan Shownieuws vertelt Wendy nu hoe het met haar dochter gaat. Zij laat weten dat haar leven van de ene op de andere dag op z’n kop stond en dat het afgelopen half jaar vooral in het teken van onderzoeken stond. Over de feiten van de ziekte wil Wendy niet teveel zeggen, want zij zitten nog midden in het proces.

Wel vertelt Wendy dat ze op dit moment aan ‘de goede kant‘ zitten. ‘De behandelingen zijn allemaal goed gegaan, en het is allemaal goed aangeslagen. Maar het is wel een traject wat nog steeds allemaal goed in de gaten moet worden gehouden.’ Lizzy slikt wel nog steeds medicatie.

Isolatie

Het gaat nu zelfs zo goed dat Lizzy onlangs uit isolatie mocht. ‘We hadden eigenlijk verwacht dat ze in september pas weer naar school kon, maar ze gaat nu al twee keer in de week, twee uurtjes naar school. Dus wij mogen ook weer onder de mensen zijn.’ Dat is natuurlijk geweldig om te lezen. Gelukkig gaat het beter met deze lieve meid.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Opgeluchte Wendy van Dijk over zieke dochter: 'Het grote gevaar is geweken'
Opgeluchte Wendy van Dijk over zieke dochter: ‘Het grote gevaar is geweken’
Wendy van Dijk in tranen: 'Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart'
Wendy van Dijk in tranen: ‘Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk