Wendy van Dijk en Erland
Zie ook:
Delen

Opgeluchte Wendy van Dijk over zieke dochter: ‘Het grote gevaar is geweken’

Wendy heeft maandenlang haar werk stilgelegd, vanwege de ziekte van haar dochter. Nu geeft zij opgelucht een gezondheidsupdate.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé kreeg Wendy een zoon, Sem van Dijk. Later kreeg zij samen met Erland Galjaard een dochtertje, Lizzy.

Enorme opluchting

In december legde Wendy haar werkzaamheden neer, want het werd bekend dat dochter Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft. Lizzy vecht al maanden tegen deze heftige ziekte. Gisteravond deelde Wendy een emotioneel bericht op Instagram: ‘We hebben als gezin een heftig halfjaar achter de rug. Inmiddels weten jullie dat eind december onze wereld stil viel toen we te horen kregen dat onze lieve dochter Lizzy ernstig ziek bleek te zijn.’

‘Met enorme opluchting kan ik delen dat het nu beter gaat met haar. We kunnen niet genoeg uitdrukken in woorden hoe gelukkig en dankbaar we hiervoor zijn en óók voor de steun en de liefdevolle berichten die we hebben mogen ontvangen. Haar volledige herstel is nog een lang traject, maar het grote gevaar is geweken. En dat is een geschenk waar we elke dag met z’n allen van doordrongen zijn. Stap voor stap ga ik mijn werk weer oppakken en zondag ben ik te gast bij shownieuws om daar meer over te vertellen. Voor nu geniet ik vooral elke dag van ons samenzijn en ben ik onwaarschijnlijk trots op onze dochter! Wat een karakter, power en wilskracht. We houden zo van jou’, schrijft Wendy.

Wat een ongelooflijk goed nieuws en wat fijn om te lezen dat het goed gaat met Lizzy. Geniet maar lekker van en met elkaar!

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Zo gaat het nu met de zieke dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard
Zo gaat het nu met de zieke dochter van Wendy van Dijk en Erland Galjaard
Wendy van Dijk in tranen: 'Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart'
Wendy van Dijk in tranen: ‘Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk