100%NL Magazine Nicolette van Dam en Bas Smit
Zie ook:
Delen

Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’

Familie van Dam heeft afgelopen week afscheid moeten nemen van een héél bijzonder persoon. Iedereen heeft het er onwijs moeilijk mee...

Bas Smit en Nicolette van Dam

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn al heel veel jaren een stel en zij zijn ruim 8 jaar getrouwd. Samen zijn zij de trotse ouders van twee dochters: Lola Lily en Kiki Kate.

Bas en Nicolette zijn hele harde werkers en zij zetten zich het hele jaar door in voor ongelooflijk veel goede doelen, maar hetgeen wat altijd op 1 staat, is hun familie.

Intens verdriet

Wie Bas en Nicolette volgt op Instagram, heeft Nicolette’s oma Lily vaak voorbij zien komen. Dit was één van de belangrijkste vrouwen in Nicolette’s leven, maar helaas heeft de familie vorige week afscheid van haar moeten nemen.

Op Instagram plaatst Nicolette een reeks prachtige foto’s en daarbij schrijft zij de emotionele woorden: ‘Ze heeft het lange tijd heel zwaar gehad. Maar steeds klom ze weer uit het dal, doordat ze gevoed werd door onze liefde. Ze kon niet loslaten. Nu was ze echt op… En hebben we haar moeten laten gaan. Ze heeft een prachtige leeftijd bereikt, is zelfs overgrootmoeder geworden. Zijn daar zo ongelofelijk dankbaar voor. Lily is uniek. Ze liet bij iedereen een onuitwisbare indruk achter. Mijn liefste, met wie ik elke dag belde, verzorgd heb, die zoveel liefde gaf aan ons allemaal, altijd uit onverwachte hoek met de beste adviezen kwam, mijn soulmate. Mijn mentor. Vind het zo moeilijk en ben heel verdrietig. Maar 1 ding weet ik zeker, ik neem al haar levenslessen mee en zal ze doorgeven aan mijn meisjes. Wat gaan we haar missen.’ Wat een verschrikkelijk nieuws is dit zeg. Wij wensen de hele familie heel veel kracht en sterkte…

Bron en Beeld: Instagram Nicolette van Dam en Bas Smit

Delen

Meer over Bas Smit

BIJZONDER: Bas Smit beleeft dierbare dagen met zijn vader en broer
BIJZONDER: Bas Smit beleeft dierbare dagen met zijn vader en broer
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
Lees alle artikelen over Bas Smit

Meer over Nicolette van Dam

Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Flinke tegenvaller voor Nicolette van Dam: 'Wat ik heel moeilijk vind'
Flinke tegenvaller voor Nicolette van Dam: ‘Wat ik heel moeilijk vind’
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam