100%NL Magazine Jan Smit en Miss Montreal
Zie ook:
Delen

Jan en Sanne vertellen over hun plannen om de wereld rond te reizen!

Jan Smit en Miss Montreal zijn niet alleen muzikaal een goed duo, maar ook tijdens de covershoot van 100%NL Magazine! Wij vroegen het gouden duo over hun plannen om eens op wereldreis te gaan.

Jan: “Ik ben overal geweest, alleen heb ik niets van die landen gezien, behalve vliegvelden en studio’s. Het liefst zou ik eens met zijn tweetjes met helemaal niets de wereld rond willen. Dat kan nu nog niet, want we zijn met z’n vijven thuis. Maar toch kun je weleens dromen: hoe zou het zijn in de ideale wereld, waar je op reis bent en ze niet om zeven uur op je bed staan te springen en je naar een pretpark of waterpark moet? Haha, ook prima natuurlijk. Ik ben heel blij met mijn kinderen, alleen heb ik dat echte reizen nooit gedaan. Ik zou bijvoorbeeld heel graag nog een keer naar Australië willen, maar dat wordt echt iets voor later.”

Sanne: “Ik was ook nooit zo’n wereldreiziger, totdat ik naar Bonaire ging en helemaal verliefd werd op dat eiland. En nu heb ik een vriend die op iedere plek op de wereld is geweest. Hij heeft mij zover gekregen dat ik met hem naar Bali ga en op een motor ga rondtrekken. Er moeten wel zestien slaappilletjes in op de vlucht daarheen, maar ik kijk er wel naar uit om dat soort dingen nu te doen. Door The Voice heb ik jarenlang geen tijd gehad om überhaupt op reis te gaan. Nu dat gestopt is, kom ik er pas achter hoeveel tijd ik eigenlijk heb. Ik
besef steeds meer dat het ook belangrijk is om andere dingen te doen. Stel dat dit allemaal stopt, dan moet je ook blij kunnen zijn met een ander leven.”

Lees het hele interview van Jan en Sanne in de nieuwe september-oktober editie van 100%NL Magazine!

Delen