100%NL Magazine Leontine en Jada
Zie ook:
Delen

Jada Borsato bezorgt volgers rode oortjes in zwart kortset

Jada weet hoe zij haar volgers moet laten blozen, want zij laat zich regelmatig van haar meest sexy kant zien. Prachtige jonge vrouw!

Jada Borsato

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn ondertussen alweer een tijdje uit elkaar, maar samen hebben zij wel 3 kinderen gekregen: Luca, Senna en Jada. Naast twee succesvolle ouders, lijken de kinderen het ook al ver te schoppen in de showbizzwereld. Jada mag zich met meer dan 200.000 volgers een ware influencer noemen. Daarnaast ligt haar passie ook bij muziek en acteren. De appel valt niet ver van de boom zullen we maar zeggen.

Poseren in korset

Jada poseert regelmatig voor de camera. De ene keer zijn dit foto’s die zij zelf of met vriendinnen maakt, maar de andere keer worden deze geschoten door een professionele fotograaf. Dat laatste was dit keer weer het geval. Samen met een vriendin werd Jada gefotografeerd en zij hebben met deze foto’s flink wat volgers laten blozen. In een zwart korset met vleugels poseert Jada en zij ontvangt talloze reacties. Zo reageert iemand ‘@victoriassecret is calling’. Die reactie snappen wij volkomen met die vleugels om. ‘Pfffff hottie’ en ‘Super mooi’, schrijven twee andere volgers.

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato

Delen