ZIEN: Dochter Marco Borsato laat temperatuur stijgen in bikini!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dochter Marco Borsato laat temperatuur stijgen in bikini!

Jada plaatste afgelopen week een vakantiekiekje in het mooie Seillans. Wat ziet ze er prachtig uit!

Jada

Marco en Leontine kregen samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada. De Borsato kinderen groeiden op onder het oog van het Nederlands publiek. Maar ze zijn al lang niet meer klein! Hoe zien de kinderen van Marco en Leontine er vandaag de dag uit? Dat zie je hier!

Het zal ook geen verrassing zijn dat de drie kinderen van Marco en Leontine ook hartstikke veel talent hebben net als hun ouders! Alle drie timmeren ze dan ook hard aan de weg. Zo houdt oudste zoon Luca zich bezig met zingen, is zoon Senna druk aan het acteren en kan dochter Jada zingen én acteren!

Luca is smoorverliefd op zijn vriendin Daisy, voor wie hij een tijdje geleden nog een gigantische tattoo liet zetten. Senna is -voor zover wij weten- nog vrijgezel. Jada is alweer 7 jaar samen met haar vriend Roeland. ‘Wat begon als een jeugdliefde is uitgegroeid tot een prachtige relatie’, schreef ze een tijdje terug.

Bikini Body!

Jada plaatste afgelopen week een vakantiekiekje in het mooie Seillans. Daarbij schrijft ze: ‘Enjoying life to the fullest’. De positieve reacties stromen binnen. Zo schrijft haar moeder Leontine Borsato: ‘Mooi ben je lieverd #insideandout’, iemand anders schrijft: ‘Enjoyyyy wat ben je mooi.’ Je ziet de foto hieronder, wat ziet ze er prachtig uit!

 

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram Jada Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

Advocaat Marco Borsato laat zich uit over gezondheid van de zanger: 'Gaat niet goed'
Advocaat Marco Borsato laat zich uit over gezondheid van de zanger: ‘Gaat niet goed’
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto
Jada Borsato deelt unieke gezinsfoto “Just the 5 of us”
Lees alle artikelen over Marco Borsato