100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

ZIEN: James Dulles steelt de show in Volendammer klederdracht!

Volgende week vrijdag starten de Havenfeesten in Volendam. James Dulles, zoon van Jan Dulles en Caroline Mol, is al helemaal in de sferen en heeft zijn Volendammer kostuum al aan.

Caroline Mol

Ze is al lang niet meer ‘de vriendin van’ Jan Dulles: Caroline Mol. De goedlachse Volendamse heeft ruim 38 duizend volgers op Instagram en plaatst regelmatig de leukste kiekjes op social media. De fans van Caroline weten de foto’s goed te waarderen.

Nieuw geluk

Na een loodzware periode na het plotselinge overlijden van dochter Donna, is er sinds afgelopen november weer een lichtpuntje bij in het leven van Jan en Caroline. Toen werd hun dochter Lina geboren.

De kleine Lina is een echte lachebek en tovert een glimlach op ieders gezicht. Het doet ons goed Jan en Caroline zo te zien genieten van Lina. Zo postte Caroline laatst een té lieve foto waarbij ze schreef: ‘‘Zij heeft de lach op haar gezicht’ zegt mijn schoonmoeder elke keer als ze Lina ziet. Het is ook echt zo. Dit meisje laat ons iedere dag genieten van haar mooie glimlach. Wij smelten daarvan.’

James Dulles

Natuurlijk is er ook nog James! De zoon van Jan en Caroline. James is inmiddels alweer 3 jaar oud en lijkt sprekend op zijn moeder met die mooie, donkere ogen.

Volgende week vrijdag starten de Havenfeesten in Volendam. James is al helemaal in de sferen en heeft zijn Volendammer kostuum al aan. Vol trots deelt Caroline een prachtig kiekje van haar zoon.

De reacties onder de foto stromen binnen. ‘Zo mooi!’, ‘Om op te vreten!’ en ‘Schattig!’ schrijven Caroline’s volgers onder de foto. En daar zijn wij het helemaal mee eens, hij is echt té cute!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles