100pmagazine_jandulles
Zie ook:
Delen

SMELT: dochtertje Jan Dulles laat iedereen lachen

Op Instagram post Caroline een prachtige foto van haar en Lina. Op deze foto laat de vrolijke Lina iedereen smelten. Wat een schatje!

Lina

25 november 2021 zag Lina het levenslicht. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter wereldkundig. Jan: ‘Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed.’

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Dat kunnen we allemaal zien op de hartverwarmende foto die Jan Dulles onlangs plaatste. Je ziet hem hier. James is supertrots op zijn kleine zusje. Op Instagram postte Caroline een té schattige foto van haar zoontje James, samen met zijn kleine zusje Lina. Te lief!

‘Zij heeft de lach op haar gezicht’

Jan en Caroline genieten intens van hun kleine meid. Lina is een echt zonnestraaltje en laat iedereen smelten. Op Instagram post de trotse mama Caroline een te lieve foto van haar kleine meid. Bij de foto schrijft ze ‘Zij heeft de lach op haar gezicht’ zegt mijn schoonmoeder elke keer als ze Lina ziet. Het is ook echt zo. Dit meisje laat ons iedere dag genieten van haar mooie glimlach. Wij smelten daarvan’.

Volgers van Caroline reageren dolenthousiast op het vrolijke plaatje. Zo reageert een volger met ‘Ik smelt ook. Wat een heerlijk lachebekje.’ Iemand anders reageert met ‘Zonnestraaltje.’

Benieuwd naar het vrolijke kiekje? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/Ca9Xm5eMJFl/?utm_source=ig_web_copy_link

Donna

Lina is het derde kindje voor Jan en Caroline. 19 december 2020 was een zwarte dag voor het gezin. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakte het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje. “Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom”, schreef Jan destijds.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol en Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles