100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

BIJZONDER: James Dulles zoekt iets moois uit voor zijn overleden zusje

Jan en Caroline nemen uit ieder land waar zij naartoe gaan iets mee voor hun overleden dochter Donna. Dit keer kozen Caroline én James iets moois uit.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Ze heeft een heel fijn gezin, een eigen bedrijf met haar vriendin en ze is druk aan de slag als influencer. Een powervrouw!

Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en samen kregen zij drie kinderen: James, Donna en Lina.

Engeltje en hartje

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat Jan en Caroline hun dochter Donna verloren. Zij overleed plotseling aan een scheurtje in haar middenrif en daarbij kwam de wereld van het stel stil te staan. Jan en Caroline denken nog iedere dag aan hun lieve dochter en zij hebben iets bijzonders in het leven geroepen: tijdens iedere vakantie nemen zij iets moois mee voor Donna. Momenteel zijn zij samen in Italië en daar kozen Caroline en James iets moois uit. James koos een mooi roze hartje en Caroline ging voor een engeltje. Wat is dit mooi en bijzonder zeg.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
Caroline Mol deelt waanzinnig duoportret van haar kinderen
WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto's
WAUW: Caroline Mol overladen met complimentjes na delen van modelfoto’s
Lees alle artikelen over Caroline Mol