100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Jan Dulles geniet van zijn grootste geluk samen in één bed

Het grootste geluk van Jan Dulles zijn zijn kinderen. Op Instagram deelt hij een zoete foto van James en Lina samen in één bed.

Lina

Op 25 november 2021 werden Jan Dulles en zijn vriendin Caroline voor de derde keer ouders. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter Lina wereldkundig. Jan: ‘Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed.’

Grote broer James

James, de zoon van Jan en Caroline, is een echte lieve, grote broer. Dat kunnen we allemaal zien op de hartverwarmende foto die Jan Dulles onlangs plaatste. Je ziet hem hier.

Afgelopen week deelde Jan’s vriendin Caroline ook een té lieve foto van broer en zus. Hierbij schreef ze: ‘Hij is toch zo gek op z’n kleine zusje’. Op die foto zagen we James liefdevol zijn kleine zusje vasthouden. Wat een bezit!

Samen in één bed

James en Lina zijn nu al onafscheidelijk. Op Instagram deelt Jan een lieve foto waarin te zien is dat James en Lina heerlijk liggen te chillen in het bed van papa en mama. Lina ligt lekker te snurken terwijl James vrolijk in de camera kijkt.

‘Koekkoek. Lina slaapt liever in het grote bed dan in haar eigen ledikant. Vooruit dan maar.’

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles