100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

LEZEN: Jan Dulles laat van zich horen na geruchten op trouwdag

Jan en Caroline zijn inmiddels een week getrouwd en naast de duizenden positieve reacties, werden er ook wat roddels verspreid. Jan geeft hier nu antwoord op.

Jan en Caroline

Jan Dulles is al jaren samen met zijn partner, Caroline Mol. Samen kregen zij drie kinderen: James, Donna en Lina. Het stel is door diepe dalen gegaan, maar zij maken ook hele mooie momenten met elkaar mee. Zo gaan zij regelmatig op vakantie, genieten zij van lekker eten en van gezelligheid met vrienden en familie. Het stel woont al jaren op de dijk in Volendam.

Roddels

Jan en Caroline zijn inmiddels een week getrouwd en dit geluk vieren zij iedere dag met wat mooie trouwfoto’s. Het stel heeft al duizenden positieve en hele mooie reacties ontvangen op het huwelijk, maar op de dag zelf, werden zij ook overladen met roddels die Yvonne Coldeweijer schreef. Hier trekken Jan en Caroline zich niets van aan en Jan vertelt er nu over aan weekblad Weekend. Als het weekblad vraagt of dit impact heeft gehad op hun dag, zegt Jan: ‘Nee, het heeft onze trouwdag alleen maar intiemer gemaakt, want alles wat Caroline en ik in het verleden met elkaar hebben meegemaakt, heeft ons uiteindelijk tot onze trouwdag gebracht.’ En dat was te zien, want het was een prachtig, intiem huwelijk. Echt een sprookje in Volendam…

Bron en Beeld: Weekblad Weekend.

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles