100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Jan en Caroline staan stil bij sterfdag Donna: ‘De ergste dag van ons leven’

Drie jaar geleden stond de wereld stil voor Jan en Caroline. Hun dochter overleed en het gemis wordt steeds erger. Vandaag staan Jan en Caroline stil bij haar sterfdag.

Zwarte dag

Het is alweer drie jaar geleden dat er een grote, zwarte wolk boven Volendam hing, want op 19 december 2020 overleed Donna, de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol, plotseling aan een scheurtje in haar middenrif. Het gemis is enorm en wordt iedere dag heftiger, maar dagen als vandaag zijn extra pijnlijk.

Schuldgevoel

Jan Dulles deelt prachtige foto’s van Donna op Instagram en daarbij schrijft hij: ‘Dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan en het jaar veel te gauw voorbij is, is iets dat sowieso steeds rottiger voelt naar mate je ouder wordt. Maar als je iemand verloren hebt, gaat het ronduit pijn doen. Het voelt dan soms alsof je diegene hebt achtergelaten in de tijd. Je voelt je een soort van schuldig omdat jouw wereld verder gaat. Een gevoel alsof de tijd je steeds verder bij elkaar vandaan trekt.’ Jan gaat emotioneel verder en steekt iedereen die door zo’n heftige periode gaat een hart onder de riem.

Tot ooit

Ook Caroline deelt bijzondere foto’s. ‘Liefste Donna-Maria. Ik hou van jou. Voor de rest van mijn leven. En het is zo ontzettend oneerlijk dat ik je al mijn liefde niet in het echt kan geven. Geen kusjes en knuffels. Geen gekietel en gelach. Geen slapend kindje in mijn armen waar ik van genieten mag. Ik mis niet alleen jou heel erg, maar ook de toekomst. Die ik nooit samen met jou kreeg 19-12-2020 – 19-12-2023 Lief meisje… Ik mis je. Tot ooit’, schrijft zij. Wat een mooie, maar pijnlijke woorden van Jan en Caroline. Wij wensen het gezin heel veel kracht en sterkte vandaag.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles en Caroline Mol

Delen

Meer over Jan Dulles

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: 'Een wonder. Echt een wonder'
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: ‘Een wonder. Echt een wonder’
Lees alle artikelen over Jan Dulles

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol