100%NL Magazine Caroline Mol Jan Dulles

Jan en Caroline delen romantisch uitstapje: ‘Even quality-time met z’n tweeën…’

Jan Dulles en Caroline Mol zijn helemaal tot rust gekomen na wat quality time.

Jan Dulles en Caroline Mol

Ze zijn alweer heel wat jaren samen: Jan Dulles en Caroline Mol. De twee zijn onafscheidelijk en hebben al veel meegemaakt. Vele hoogtepunten, maar ook zeker een zwaar dieptepunt. Gelukkig zijn ze nog altijd bij elkaar en sterker dan ooit!

Kinderen

Samen hebben Jan en Caroline drie prachtige kinderen: James, Donna-Maria en Lina. Donna-Maria kwam plotseling te overlijden toen ze nog maar net 3 maanden oud was. Er ging een schok door heel Nederland en iedereen voelde mee met het gezin. En nog steeds. Want Donna-Maria zal voor altijd deel uit maken van het gezin van Jan en Caroline. Wanneer Caroline wel eens een mooie of dierbare herinnering van haar meisje deelt op social media zijn de hartverwarmende reacties die zij binnenkrijgt niet te tellen, zó veel.

Quality Time

De afgelopen dag en nacht brachten Jan en Caroline even samen door. Even écht tijd voor elkaar. Voor zowel Jan als Caroline was dit een verademing en de twee delen dan ook allebei romantische kiekjes op Instagram met daarbij een mooi verhaal.

Zo schrijft Jan: ‘Één nachtje in een andere omgeving kan soms al genoeg zijn om even een beetje te resetten en tot rust te komen. Dit hotel is fantastisch. Met een prachtige tuin eromheen waar je heerlijk even kunt wandelen. En het eten in het restaurant was echt waanzinnig. Ondertussen zijn we alweer terug bij de kinderen.’ Ook voor Caroline lijkt dit een schot in de roos te zijn. ‘Even quality-time met z’n tweeën gehad afgelopen dagen. Nou ja, eigenlijk 1 dag en nacht. Maar dat kan al genoeg zijn.’

Wat fijn om te zien dat de twee zó genoten hebben van hun kleine getaway!

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles, Instagram Caroline Mol