100%NL Magazine Caroline Mol

Emotionele Caroline Mol: ‘Deze week zal voor mij nooit meer ‘gezellig’ worden.’

Deze week zal voor Jan en Caroline altijd emotioneel en een zwarte bladzijde in hun leven zijn. Donna overleed deze week twee jaar geleden.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Donna

Iets langer dan twee jaar geleden hing er een donkere wolk boven Volendam, want Jan en Caroline’s dochtertje Donna overleed in Jan zijn armen. Later bleek dat Donna een scheurtje in haar middenrif had en niemand hier iets tegen kon doen. Het verdriet was en is nog steeds bizar groot. Een dag voor kerstavond werd Donna begraven. De week die voor andere mensen in het teken staat van gezelligheid, staat bij Jan en Caroline in het teken van verdriet en gemis.

Groot gemis

Jan Dulles praatte eerder deze week op tv over het gemis van zijn dochter en deze droevige, verschrikkelijke gebeurtenis. Jan en Caroline hebben dit programma zelf niet kunnen kijken en dat snappen wij maar al te goed. Op Instagram deelt Caroline nu een foto, met daaronder het volgende: ‘Lieve vrienden, Dank jullie wel voor alle lieve berichten/kaartjes/kadootjes de afgelopen dagen. (Ook n.a.v het programma Lazerus waar Jan te gast was) Wij hebben het niet gekeken. Dat kan ik niet. Echt super lief om te lezen dat veel mensen nog steeds aan ons meisje denken. Dat moet voor altijd zo blijven. Deze week zal voor mij nooit meer ‘gezellig’ worden. 2 jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik ooit weer normaal zou kunnen functioneren. Gelukkig hebben we de liefste vrienden en familie en gaan we een paar mooie kerstdagen tegemoet. Ik wens jullie allemaal fijne dagen en geniet van elkaar (en het eten)’. Wat heeft zij dat mooi verwoord. Hopelijk genieten Jan en Caroline aankomende dagen een beetje van de mensen om zich heen en lieve James en Lina.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.