100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Volgers raken niet uitgepraat over Jan en James Dulles achter de piano

James is, net als zijn vader Jan, een echte entertainer. Caroline weet de leukste momentjes altijd vast te leggen en die deelt zij graag met haar volgers.

Jan Dulles en Caroline Mol

Ze zijn al jaren bij elkaar en hebben samen drie kinderen: Jan Dulles en Caroline Mol. De twee zijn samen door diepe dalen gegaan, maar dat heeft ze sterker gemaakt dan ooit.

Regelmatig delen zowel Jan als Caroline de allerleukste video’s en foto’s van het gezinsgeluk. Zoals de afgelopen zomer, toen het gezin genoot van een zonovergoten vakantie. De allerliefste vakantiekiekjes van Jan, Caroline en de kinderen zie je hier!

Achter de piano

Op het podium zingt Jan meestal zijn eigen nummers, maar thuis zingt en speelt hij verschillende genres. Zo ging hij dit keer los op het nummer ‘Zijn het je ogen’ van Koos Alberts. Jan zingt en speelt tegelijkertijd piano, maar hierbij krijgt hij hulp van zijn lieve zoon, James. James zit naast zijn vader en hij drukt op de toetsen van de piano. Hij zingt er niet bij, maar hij beweegt vrolijk mee.

Caroline schrijft onder deze video: ‘Hier knapt een mens van op….’ en dat is ook echt zo. Volgers reageren massaal. ‘Wat een heerlijke Pretletter’, ‘Zo leuk om te zien hoe hij mee speelt op de piano’ en ‘Wat een heerlijk kind hebben jullie toch’, zijn wat reacties.

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Jan Dulles

AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
Lees alle artikelen over Jan Dulles