100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Wegzwijmelen bij de mierzoete vakantiekiekjes van Jan Dulles en zijn gezin

Het gezin is inmiddels weer terug in Volendam, maar deze vakantiefoto's laten zien dat zij onwijs hebben genoten van deze mooie reis.

Jan Dulles en Caroline Mol

Jan Dulles kennen we allemaal als Nederlandse zanger van 3JS. Hij is al jaren samen met zijn grote liefde, Caroline Mol. Zij wonen in een prachtige woning op de Volendamse dijk en samen kregen zij drie kinderen: James, Donna en Lina. Het stel maar lief en leed met elkaar mee en zij delen dit allemaal met hun volgers en fans op Instagram.

Vakantiefoto’s

Het gezin is inmiddels weer terug in het land, maar Jan, Caroline en de kinderen genoten afgelopen weken van een heerlijke vakantie in Italië. Toscane om precies te zijn. Iedereen die weleens in Toscane is geweest, weet hoe mooi het daar is. Jan raakt er niet over uitgepraat en hij deelt er een reeks geweldige foto’s van. Zo te zien hebben niet alleen Jan en Caroline, maar ook de kinderen het onwijs naar hun zin gehad op de camping. Iedereen is weer opgeladen en met een hart vol mooie herinneringen thuisgekomen.

‘Het ziet er super en relaxed uit’, ‘Wat zijn jullie toch een mooi gezinnetje’ en ‘Dat is genieten dat zie je zo en wat geweldige fotos…’, is een greep uit de liefdevolle reacties.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: 'Een wonder. Echt een wonder'
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: ‘Een wonder. Echt een wonder’
Lees alle artikelen over Jan Dulles