100%NL Magazine Jan Dulles italie
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jan en James zingen samen de sterren van de hemel

Samen met zijn zoon James zingt Jan Dulles de sterren van de hemel, en dat levert een hartverwarmende video op.

Gezin Jan Dulles

Samen met zijn grote liefde Caroline Mol heeft Jan een heel fijn gezin. Voor Jan staat zijn gezin op nummer 1 en wij geven hem 100% gelijk.

Jan en Caroline kregen samen drie kinderen: James, Donna en Lina. Het gezin heeft een verschrikkelijke periode ondergaan nadat Donna plotseling kwam te overlijden. De kleine meid was nog maar 3 maanden oud. Het was het meest verschrikkelijke wat Jan en Caroline is overkomen, ze zijn door een ontzettend diep dal gegaan maar zijn nu sterker dan ooit. En dat komt mede dankzij de komst van Lina. Na de komst van Lina ging langzaam het zonnetje weer schijnenen voor het gezin.

Sterren van de hemel

Als Jan niet aan het zingen of optreden is, dan brengt hij het liefste tijd door met zijn gezin. Jan Dulles is inmiddels 48 jaar oud, dus mocht hij ooit willen nadenken om te stoppen met de 3JS staat er al een volgende ‘J’ klaar! Namelijk, zijn zoon James!

Op Instagram deelt Jan een hartverwarmende video waarop hij samen met James de sterren van de hemel zingt. Ze zingen het nummer ‘Als je haar ziet’ van de 3JS. Je ziet de video hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles

Delen

Meer over Jan Dulles

WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
WAUW: Jan Dulles deelt liefdevol vakantiekiekje met Caroline Mol
Column Jan Dulles: 'We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.'
Column Jan Dulles: ‘We moeten trots zijn op onze dialecten in dit land.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles