100%NL magazine Jan Dulles Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Caroline Mol en Jan Dulles delen romantische vakantiekiekjes

Het stel is even zonder de kinderen op vakantie en zo te zien zijn zij onwijs aan het genieten van elkaar, de zon en de lekkere drankjes.

Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina. Jan en Caroline delen op hun social media veel van hun persoonlijke leven. De mooie en leuke kiekjes, maar ook de mindere momenten.

Romantische citytrip

Hoewel het stel altijd samen met de kinderen op stap is, zijn zij er nu een keer met z’n tweeën op uit gegaan. Jan en Caroline genieten samen in het zonnige Sevilla en het ziet er heerlijk uit. Op Instagram deelde Caroline een prachtige foto met haar grote liefde. ‘Op ‘n bankje ergens in een park in Sevilla. Even bijkomen van alles. Met z’n tweeën. Uiteraard 3x per dag facetimen met James en Lina en nergens anders over praten. Herkenbaar??’, schrijft zij eronder. Het is ook hartstikke logisch dat het stel een hele dag aan hun kinderen denkt en erover praat. James en Lina zijn zó lief.

Ook Jan deelt een leuk kiekje met Caroline. Samen poseren zij voor de kathedraal van Sevilla. ‘Een halve dag en een fles wijn verder. De kathedraal ook alvast op de foto gezet. Je moet meerdere dingen tegelijk afvinken als je maar drie dagen hebt’, grapt hij. Jan en Caroline hebben het duidelijk heel fijn samen. Heerlijk..

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
Lees alle artikelen over Caroline Mol