ANP/ 100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan en Liza vieren 10 jaar huwelijk in het romantische Parijs!

Het is vandaag een wel hele bijzondere dag voor Jan Smit en zijn vrouw Liza, want de tortelduifjes zijn alweer 10 jaar getrouwd!

Jan en Liza 10 jaar getrouwd!

Alsof het gisteren was dat Jan Smit en zijn geliefde Liza op een sprookjesachtig strand elkaar het ja-woord gaven. Die mooie dag is alweer 10 jaar geleden!

Op Instagram staat Jan uitgebreid stil bij de vrouw van zijn leven. Bij een mooie foto van het gelukkige stel én een throwback van hun mooiste dag schrijft de zanger: ’10 jaar geleden mocht ik op het zonovergoten eiland Sint Maarten, in het huwelijksbootje stappen met Liza! De meest belangrijke en liefdevolle persoon in m’n leven. Mijn reddingsboei en houvast op ieder moment! Elke dag cijfert zij zichzelf weg om voor mij en anderen klaar te staan… Altijd in de schaduw, maar altijd aan m’n zijde.’

Mon Amour!

Een 10 jarig huwelijksjubileum laat je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij gaan! Jan en Liza hebben hun koffers gepakt en genieten momenteel in de stad van de liefde: Parijs!

Op Instagram deelt Jan een paar sneak peeks van hun romantische tripje. Lekkere wijnen, heerlijke gerechten en zoete macarons, het ziet er goed uit daar!

Drie prachtige kids

In zijn liefdesode op Instagram schrijft Jan ook dat hij dankbaar is voor Liza. ‘Ze gaf mij bovendien de mooiste geschenken in het leven. Onze kinderen Fem, Emma en Senn. Maar bovenal geeft ze mij altijd en overal liefde, onvoorwaardelijke liefde… Wat ben ik trots op mijn vrouw!’.

Jan en Liza hebben drie kinderen. Fem van 13 jaar, zij is de dochter van Liza uit een eerdere relatie. Samen hebben Jan en Liza twee kinderen: dochter Emma van 10 jaar oud en zoon Senn van 8 jaar. Jan deelt regelmatig foto’s van zijn gezin. Als de kinderen jarig zijn, worden zij via social media gefeliciteerd en vorig jaar plaatste Jan een foto hoe bijzonder het was om in het bijzijn van zijn gezin een lintje te mogen ontvangen. Hij is met zijn 34 jaar de jongste Nederlander die in 2020 een lintje krijgt.

 

 

Bron: Instagram, Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Jan Smit

GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
GEWELDIG: Piepjonge Jan Smit met wereldberoemde ster op de foto
LEUK: Jan Smit's grootste fan blijkt bekende presentatrice!
LEUK: Jan Smit’s grootste fan blijkt bekende presentatrice!
Lees alle artikelen over Jan Smit