100%NL Magazine Jan Smit Emma Smit
Delen

HOERA: Jan Smit viert zijn 36e verjaardag op Bonaire!

Het is vandaag 31 december, de allerlaatste dag van het jaar 2021. Maar het is niet alleen Oudjaarsdag, maar óók de verjaardag van Jan Smit!

Jan Smit viert 36e verjaardag

Verjaardagen zijn er om te vieren! En we kennen Jan Smit, als Jan iets doet, doet hij het goed! Dit jaar viert hij zijn verjaardag op het zonnige Bonaire.

Jan wordt vandaag 36 jaar. Ook op zijn social media staat hij stil bij deze mijlpaal. Hij schrijft: ‘De laatste dag van het jaar… Toevallig elke keer mijn verjaardag! Ik wil iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen. Hopelijk mogen we in 2022 weer alles doen waar we zin in hebben!’

Van harte gefeliciteerd Jan!

Vakantie op Bonaire

Samen met zijn lieve vrouw Liza en drie prachtige kinderen geniet Jan met vrienden van de zon op Bonaire. En de zon doet Jan goed! Op alle foto’s die hij deelt op Instagram straalt hij.

Zo postte Jan afgelopen week een hele mooie foto van het hele gezin Smit, voor de kerstboom. Te zien is dat ze allemaal een lekkere zomerse gloed hebben, wat een vrolijke koppies!

Boom Boom Bailando

Kennen jullie de video nog waarop Jan en zijn oudste dochter Fem dansend te zien waren op Boom Boom Bailando? Wij ook! Wist je dat die video behoort in de top 10 van de meest gelezen items op 100%NL Magazine?

Benieuwd naar welke items er nog meer in de top 10 staan? Dat lees je hier!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen