100%NL Magazine Meest Gelezen
Delen

TERUGBLIK: Dít zijn de 10 meest gelezen items van 2021!

Het jaar 2021, wat zullen we er eens van zeggen. Ja, het was een moeilijk maar ook heel bijzonder jaar. Een jaar met ups en downs. Een jaar met vallen en opstaan. Een jaar om nooit meer te vergeten. Speciaal voor jullie zetten we de 10 meest gelezen items van 100%NL Magazine op een rijtje. Van deze items hebben jullie het meest genoten!

1: ZIEN: Dit zijn de vrouw en kinderen van Peter R. de Vries

2021 zal voor altijd het jaar blijven waarin Nederland afscheid moest nemen van een held: misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Na een uitzending van RTL Boulevard liep Peter R. de Vries nietsvermoedend naar zijn auto, totdat hij van dichtbij werd neergeschoten. Een brute aanslag. Een week lang heeft Peter in het ziekenhuis liggen vechten voor zijn leven, maar hij heeft het helaas niet gered.

2: VIDEO: Jan Smit en oudste dochter Fem dansen samen Boom Boom Bailando!

Op één van de grootste hits van Jan Smit dansen Jan en Fem samen een ingestudeerde routine. En ondanks dat we Jan natuurlijk allemaal kennen van zijn fantastische zangtalenten, heeft hij ook behoorlijk losse heupen! Het dansen gaat hem nog goed af.

3: Leontine Borsato gooit het roer om en gaat voor een heel ander kapsel!

Leontine Borsato is de koningin van de mooie kapsels! Door de jaren heen heeft ze eigenlijk alle soorten haarstijlen al gehad. Van blond tot bruin tot zelfs rood! Gister ging ze langs bij haar beste vriend Leco van Zadelhoff en ging ze voor een koperkleurige bob.

4: Monique Westenberg reageert op de nieuwe single van André!

Na de veelbesproken breuk tussen André en Monique bleef het nog lang onrustig. Kort na de breuk bracht André een nummer uit speciaal voor zijn zoontje. Ex Monique kon het niet laten om daar een reactie op te geven.

5: Zó zien alle 6 kinderen van Anouk er nu uit

Als er één iemand is die altijd wel het nieuws weet te halen is het natuurlijk zangeres Anouk. Waar jullie dit jaar het meest benieuwd naar waren? Naar haar 6 prachtige kinderen!

6: Zo ziet de leuke verloofde van Nikkie de Jager eruit!

Dit jaar ging er droom in vervulling voor Nikkie de Jager: samen met Jan Smit en Chantal Janzen presenteerde ze het Eurovisie Songfestival. Nederland googelde daarna massaal naar Dylan Drossaers, de knappe verloofde van Nikkie.

7: Na het Ruinerwold-drama vond Edino het geluk bij zijn mooie vriendin en kinderen

In 2021 keek heel Nederland met ingehouden adem naar de indrukwekkende documentaire ‘De Kinderen van Ruinerwold’. Tijdens deze documentaire vertelden de vier oudste kinderen (Shin, Mar Jan, Edino en Israël) hoe hun jeugd er uit zag, over de verschrikkelijke herinneringen die zij hebben aan hun vader en hoe zij de toekomst zien. Edino is inmiddels opgegroeid tot een volwassen man en heeft het geluk gevonden bij zijn mooie vriendin en schatten van kinderen.

Nikkie Plessen en haar man Ruben Bontekoe zijn al heel veel jaar gelukkig samen. Om precies te zijn, al 17 jaar. In tegenstelling tot Nikkie zelf, staat man Ruben niet zo vaak op de foto. Maar er zijn wel degelijk een paar leuke plaatjes van hem te vinden!

9: ZIEN: Chantal Janzen showt haar afgetrainde bikinibody op zonnige bestemming!

Betrapt! Het leek wel alsof ie-de-reen hier benieuwd naar was: het afgetrainde lijf van Chantal Janzen. Nou eerlijk is eerlijk: ze ziet er top uit!

10: André en Sarah voor het eerst samen op Instagram na bevestigen relatie

Het begon allemaal zo mooi: nadat ze bekend hadden gemaakt dat ze samen waren lieten André en Sarah geen moment onbenut om hun liefde voor elkaar met Nederland te delen. Zo ook de eerste beelden van de twee, waarbij de liefde van het scherm spatte!

Beeld: ANP Foto

Delen