HILARISCH: Jan Smit en John west krijgen lachbui niet onder controle

HILARISCH: Jan Smit en John west krijgen lachbui niet onder controle

Jan en John hebben samen een nieuw nummer uitgebracht en deze wilden zij onder de aandacht brengen bij hun volgers. Dat ging niet zonder lachbuien.

Jan Smit en John West

Jan Smit en John West zijn twee zangers die bekend zijn bij het Nederlandse publiek en in Volendam een grote fangroep hebben opgebouwd. Samen hebben zij iets gemeen, namelijk: FC Volendam. Jan Smit is de voorzitter van de club en John West zijn nummer ‘Jouw blik’ wordt wekelijks gedraaid en uit volle borst meegezongen door de trouwe supporters van FC Volendam. Tijd om de handen ineen te slaan en samen een nummer te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Het nummer ‘M’n Eigen Feest’, is nu dan ook overal te beluisteren. Wij twijfelen er niet aan of dit een hit zal worden.

Bloopers

Dat Jan en John de grootste lol hebben gehad tijdens het opnemen van dit nummer, blijkt uit de video die John West op Instagram deelt. De twee zangers wilden het nummer onder de aandacht brengen bij hun volgers, door in een video zichzelf voor te stellen en te vertellen hoe hun nieuwe nummer heet. Dit ging niet zonder slag of stoot, want de heren konden hun lachbui niet in bedwang houden. Zowel Jan als John barsten steeds opnieuw in tranen uit, al is het alleen al bij het noemen van hun eigen naam. Door het lachen vergeet Jan zelfs even hoe zijn eigen nummer heet ‘Hoe heet ie ook alweer’, vraagt hij lachend aan John. ‘Neem even een filmpje op jongens. Tsjaaaaa dat duurt wel even’, schrijft John onder de hilarische video. Volgers gieren het uit en wij ook. Bloopers zijn eigenlijk het allerleukste om te zien. Alleen hierom is het al een leuk nummer. Het opnemen van dit liedje is vast en zeker één groot feest geweest.

Bron en Beeld: Instagram John West