100%NL Magazine Jan Smit en Kees Tol
Zie ook:
Delen

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto

Jan en Kees zijn al van kleins af aan vrienden en dat betekent dat zij heel veel met elkaar hebben meegemaakt. Op deze foto is één van die momenten vastgelegd.

Jan Smit en Kees Tol

Als wij Jan Smit en Kees Tol zeggen, zullen veel mensen aan Volendam denken, maar ook aan vriendschap, want Jan en Kees zijn al van kleins af aan beste vrienden. Fans hebben jarenlang kunnen genieten van de grappen en grollen van Jan en Kees op tv. In het televisieprogramma Gewoon Jan Smit kwam Kees al vaak tevoorschijn, maar in De Zomer Voorbij leerde iedereen de presentator pas echt goed kennen. Wat een humor hebben die twee toch samen…

Samen op het podium

Kees Tol viert dit jaar zijn verjaardag in AFAS Live. Dit spektakel is al weken uitverkocht en de gezelligste artiesten komen die avond langs. Wie niet mag ontbreken tijdens het ‘Feessievankeessie’, is natuurlijk Jan Smit. Op Instagram deelt Kees een te leuke foto met Jan. Hier gaan zij heel wat jaren terug in de tijd, maar als je één foto verder klikt, zie je een kiekje die onlangs is geschoten. ‘Al zo lang vrienden en straks samen op het podium bij Feessie van Keessie, hoe leuk is dat?!’, schrijft Kees erbij. Dat is inderdaad hartstikke leuk. Wij kunnen niet wachten!

Bron en Beeld: Instagram Feessievankeessie

Delen

Meer over Jan Smit

VIDEO: Jan Smit deelt 'breaking news'
VIDEO: Jan Smit deelt ‘breaking news’
ZIEN: Carrièreswitch voor Jan Smit?
ZIEN: Carrièreswitch voor Jan Smit?
Lees alle artikelen over Jan Smit

Meer over Kees Tol

Kees Tol overladen met complimenten na mooie foto met zijn ouders
Kees Tol overladen met complimenten na mooie foto met zijn ouders
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
ZIEN: Stralende Kees Tol deelt prachtige bruiloftfoto
Lees alle artikelen over Kees Tol