100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit glundert: ‘Ik ben zo trots als een pauw’

Jan deelt een foto en daarop straalt hij van oor tot oor. De zanger is onwijs blij met dit geweldige cadeau en dat snappen wij heel goed.

Jan Smit

Jan en zijn vrouw Liza Smit vormen an heel wat jaren een hecht en gelukkig gezin. Ze vierden dit jaar hun 12-jarig huwelijksjubileum, wonen samen in een schitterende villa in Volendam en zijn de trotse ouders van drie kinderen: Fem, Emma en Senn.

Glunderen van trots

De pakjes onder de kerstboom worden bij de meeste mensen over een paar dagen pas uitgepakt, maar Jan werd gisteren al verrast met een heel bijzonder cadeau. Hij deelt een foto voor de kerstboom met gitarist en componist Arnaldo Lopez. Samen hebben zij een speciale gitaar vast. ‘Zojuist heb ik een vervroegd kerstcadeau in ontvangst mogen nemen! Een hele tijd geleden heb ik Arnaldo Lopez gevraagd om een unieke gitaar voor mij te vervaardigen. Vandaag was eindelijk de grote dag en kwam hij hem thuis afleveren! Ik ben zo trots als een pauw’, schrijft Jan erbij. De zanger straalt van oor tot oor en hij is duidelijk héél blij met dit vervroegde kerstcadeau. Geweldig dit en wat een prachtig exemplaar.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: 'Ik ben zo waanzinnig trots...'
Jan Smit kan zijn ogen niet geloven: ‘Ik ben zo waanzinnig trots…’
Lees alle artikelen over Jan Smit