100%NL Magazine Jan Smit Emma Smit
Zie ook:
Delen

FOTO: Jan Smit deelt liefdevolle knuffel-foto met het gezin

Afgelopen week deelde Jan Smit een foto van zijn allergrootste geluk: een knuffel-foto met zijn vrouw en kinderen.

Jan Smit

Jan Smit, wie kent hem niet. Als klein jongetje werd Jan bekend bij het grote publiek toen hij samen met Carola van de BZN het nummer ‘Mama’ ten gehore bracht. Sindsdien gaat het Jan voor de wind en is hij één van de meest succesvolle zangers en presentatoren die Nederland kent.

Samen met zijn mooie vrouw Liza heeft Jan een prachtig gezin. Liza heeft uit een eerdere relatie dochter Fem, en samen met Jan nog twee kinderen Emma en Senn.

Dochter Emma

Dochter Emma heeft net als haar bekende papa het ‘artiesten-gen’ in zich. Zo stond ze samen met Jan op de cover van 100%NL Magazine en gaven de twee een bijzonder interview. Benieuwd naar dat interview? Dat lees je hier!

Sinds kort kan Emma nóg een te gekke klus op haar cv schrijven, ze heeft namelijk één van de stemmen ingesproken van de film 2 Kleine Kleutertjes: Een dag om nooit te Vergeten!’. Emma is een talentje!

Knuffel-foto

Als Jan na een drukke periode weer thuis is probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn gezin. Op Instagram deelde Jan dan ook afgelopen week deze te schattige knuffel-foto. Alleen oudste dochter Fem ontbreekt, maar dat mag de pret niet drukken.

Wat een lieve foto! En wow: zoon Senn gaat steeds meer op zijn vader lijken! Zien jullie dat ook?

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit