100%NL Magazine Estavana Polman jarig
Zie ook:
Delen

VIDEO: Jesslynn gaat Estavana achterna als handbalster

Bij Estavana zit handballen in het bloed en dat heeft zij zo te zien doorgegeven aan haar dochter. Een trotse moeder kijkt toe hoe Jesslynn aan het handballen is.

Estavana Polman

In 2013 besloten Rafael van der Vaart en Sylvie Meis een punt achter hun relatie te zetten. Gelukkig voor Rafael vond hij daarna de liefde bij de sportieve Estavana Polman. Inmiddels is het stel alweer ruim 6 jaar dolgelukkig met elkaar. Zij genieten volop van elkaar, Rafael’s zoontje Damiàn en hun gezamenlijke dochter, Jesslynn.

Toen een paar weken terug bekend werd dat Estavana Polman zou gaan handballen in Roemenië stond het leven van het gezin even op z’n kop, want dit betekende ook dat Estavana Denemarken achter zich zou laten. Het hele gezin gaat hier goed mee om en is met haar mee verhuisd naar Roemenië. Voor iedereen is dit een spannende tijd. Ook voor Jesslynn, want zij had twee weken geleden haar eerste schooldag daar.

Handbalster

Estavana is een geboren handbaltalent en zij is er dan ook onwijs goed in. De sport zit in haar bloed en de liefde voor handbal heeft zij zeer waarschijnlijk overgegeven aan haar dochtertje. Op Instagram deelt Estavana een video vanaf de zijlijn, waarbij zij toekijkt hoe haar dochter aan het handballen is met een vriendin. De juiste bewegingen heeft zij duidelijk van haar moeder afgekeken. Geweldig om te zien dit. Wat zal Estavana trots zijn op haar dochter. Zo leuk om te zien dat Estavana haar handbalbloed door heeft gegeven aan Jesslynn en Rafael het voetbalbloed aan zijn zoon. Een sportieve familie!

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman.

Delen

Meer over Estavana Polman

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: 'Ons zonnetje'
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: ‘Ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Estavana Polman