100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Jet de Nijs deelt gezondheidsupdate Rob: ‘Steeds iets meer lucht’

Rob werd vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Heel Nederland leeft al dagen met zijn geliefden mee. Gisteren gaf Jet een update.

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Vorig jaar, op 79-jarige leeftijd besloot Rob voorgoed te stoppen met zingen.

Rob is al jaren samen met zijn vrouw en grote liefde, Jet de Nijs. Samen kregen zij een zoontje, Julius.

Ziekenhuisopname

Vorige week is Rob de Nijs met spoed naar het ziekenhuis gebracht. ‘Rob kreeg voor de televisie ademhalingsproblemen die niet minder werden en zijn vrouw Henriette die eerst 112 belde heeft mond-op-mondbeademing toegepast tot politie, ziekenwagen en zelfs de brandweer arriveerden.’ Dit schreef De Telegraaf. Het leek ‘s avonds iets beter te gaan met Rob, maar al snel daarna ging het weer bergafwaarts.

Update

Het hele land leeft mee met Rob en zijn geliefden en daarom houdt Jet iedereen op de hoogte vanuit het ziekenhuis. Iedere dag deelt zij een foto met daarbij een tekst, waarbij iedereen steeds hoopt dat het positief nieuws is. Zaterdag schreef zij: ‘Wij zijn trots op Rob’s enorme vecht- en levenslust, want leven wil hij.’ Gisteren deelde Jet een zonnig weiland met daarbij: ‘Steeds iets meer lucht, ook voor ons. Voorzichtig positief #zeteenkaarsjevoorjeraam’. Goed om te lezen dat het iets beter gaat met de zanger. Wij wensen iedereen ongelooflijk veel sterkte en hopen dat hij hier snel bovenop komt.

Bron: Instagram Jet de Nijs en Beeld: ANP/Foto

Delen