100%NL Magazine Jim Bakkum
Delen

Jim Bakkum deelt emotioneel optreden voor oma “Brok in mijn keel”

JIm deelt een prachtige video waarin hij zijn oma verrast met een optreden.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Familie

Ondanks al het succes van Jim staat er voor de entertainer één ding altijd op de eerste plaats: zijn familie. En dan hebben we het niet alleen over Bettina en zijn drie prachtige kinderen, maar over zijn hele familie. Jim is een echte familieman brengt dan ook graag tijd met zijn familieleden door. Vooral met zijn oma heeft Jim een hele goede band.

Oma

Een tijdje terug ging Jim langs bij zijn oma en werd hij geconfronteerd met het feit dat zij hem niet meer herkende. Dat deed heel veel pijn. Gelukkig ging het volgende bezoekje iets anders en werd Jim weer herkent door zijn oma. Jim vind zijn band met zijn oma heel belangrijk en heeft daarom een aantal dagen terug voor haar en haar vrienden een optreden gegeven. Hij deelt wat prachtige foto’s en video’s op zijn Instagram. Daarbij schrijft hij:

“Een middag opgetreden voor mijn oma en haar vrienden. Wat was dit bijzonder. Lief personeel, wat hebben jullie er een gezellig feest van gemaakt vanmiddag. Mijn oma helemaal mooi gemaakt van tevoren.  Brok in mijn keel om op deze manier voor mijn oma te zingen. Had mijn repertoire wel iets aangepast voor de doelgroep. Ik heb beloofd om dit jaarlijks te doen.”

https://www.instagram.com/p/CxqbsK5oSPX/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum