100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Delen

Emotionele Jim Bakkum “Ze wist weer wie ik was!”

Jim Bakkum deelt op zijn Instagram een emotionele post over een bezoekje aan zijn oma.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Familie

Ondanks al het succes van Jim staat er voor de entertainer één ding altijd op de eerste plaats: zijn familie. En dan hebben we het niet alleen over Bettina en zijn drie prachtige kinderen, maar over zijn hele familie.

Jim is een echte familieman brengt dan ook graag tijd met zijn familieleden door. Vooral met zijn oma heeft Jim een hele goede band.

Emotionele post

Het emotionele bericht wat Jim op zijn Instagram deelt gaat over zijn geliefde oma. De oma van Jim zit in een verzorgingstehuis en Jim ging daar op bezoek. Eerder toen Jim langs ging bij haar herkende ze hem niet meer, wat heel veel pijn deed. Dit bezoek verliep toch iets anders. Daarover schrijft Jim: “Ze wist weer wie ik was! Schijnt dus ook dat als haar verzorgster vraagt wat ze wil zien op TV, ze vaak mijn naam zegt en dat op YouTube op moet… Zo lief.” Je ziet het hele bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/CwuODKhIvXx/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: 'Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!'
Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: ‘Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!’
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Lees alle artikelen over Jim Bakkum