100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum deelt hartverscheurend bericht: ‘Nu mag je rusten’

Jim Bakkum deelt deze ochtend een hartverscheurend bericht op zijn Instagram.

Jim Bakkum

Samen met zijn vrouw Bettina is Jim de trotse vader van drie prachtige kinderen: Molly, Lux en Posy. Als vader zijnde trok Jim zich vanaf moment één zich het lot van de kleine Jayme van Pelt heel erg aan. Bij Jayme werd de dodelijke spierziekte SMA type 1 geconstateerd en de vooruitzichten waren niet goed. Er was wel een medicijn beschikbaar voor deze ziekte, maar alleen mogelijk in de Verenigde Staten.

Om Jayme in aanmerking te laten komen voor dit medicijn was er 1,9 miljoen euro nodig. En dus besloot Jim om de familie van Jayme te helpen. Zo bundelde Jim zijn krachten met Bettina en maakten ze samen het nummer ‘Ik kijk naar jou’. Bettina schreef het lied en ook werd de hulp van Glennis Grace en Nicky Romero ingeroepen.

Hartverscheurend

Ondanks alle hulp, zorgen en wensen deelt Jim vandaag een hartverscheurend bericht. Jayme is overleden. Jim is natuurlijk heel erg aangeslagen door dit bericht. Op Instagram schrijft hij een mooi eerbetoon.

‘In het voorjaar van 2020 bracht jij heel Nederland bij elkaar met je mooie blauwe ogen. Er is door heel veel mensen over de twee miljoen euro voor jou opgehaald, zodat jij je medicijn kon krijgen. Niet in Nederland, maar Hongarije. Dat medicijn, maar vooral jouw eigen kracht, heeft je uiteindelijk 3 jaar laten worden. Jij hebt Nederland in een tijd waarin het niet verdeelder kon zijn, samengebracht. Je hebt een stempel achtergelaten. Nu mag je rusten. Rust zacht lieve Jayme van Pelt. Heel veel sterkte voor al zijn dierbaren.’

Wij wensen de familie van Jayme heel veel sterkte toe met dit verlies.

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum