100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda

Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje van 8-jarige dochter

Jim en Bettina laten de gezichtjes van hun kinderen bijna nooit zien, maar voor een verjaardag maakt Jim graag een uitzondering.

Jim Bakkum

In 2002 leerde heel Nederland kennis maken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Zeldzame foto

Jim is een rijk man met zijn knappe vrouw, Bettina en hun drie kinderen: Lux, Posy en Molly. Het stel deelt veel foto’s en video’s van elkaar en de kinderen, maar zij proberen hun gezichtjes zo veel mogelijk buiten beeld te houden, wat geheel begrijpelijk is. Vandaag is het Posy’s verjaardag en daarvoor deelt Jim graag een foto van zijn 8-jarige dochter. ‘Eigengereide, makkelijke, zachtaardige, droge, creatieve, muzikale, geweldige meisje’, is wat Jim over zijn dochter zegt. Wat een prachtig meisje is dit en wat ziet zij er op deze foto geweldig uit in haar zomerse, kleurrijke outfit. Hier wordt iedereen vrolijk van!

Bron en Beeld: Jim Bakkum.