100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jim Bakkum shockeert volgers met dochter’s lange en grote bos haar

Hoewel andere kinderen van die leeftijd misschien net een staartje in kunnen, verbluft Molly iedereen om zich heen met haar grote bos haar.

Kinderen

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn 11 jaar getrouwd en samen hebben zij 3 kinderen. Hoewel zij de gezichten van de kinderen niet op Internet laten zien, laten zij de wereld wel meegenieten van hun. Jim en Bettina plaatsen vaak foto’s van leuke momenten met de kinderen en zij plaatsen maar al te graag hoe trots zij op hun zijn. Jim deelt nu een foto, waarmee hij niet alleen zijn volgers shockeert, maar waar ook iedere voorbijganger van omkijkt.

Lange haren

Jim’s jongste dochter Molly trekt vaak de aandacht van mensen, door haar extreem lange en grote bos haar. Jim is er zelf ook steeds weer opnieuw van onder de indruk en plaatst nu een foto van Molly’s lange haar, dat ook nog eens twee verschillende kleuren heeft. Wanneer je de foto voorbij ziet komen, zul je niet denken dat deze meid nog maar 3 jaar oud is. ‘Waar ik ook loop met deze wandelende bos haar, elke voorbijganger moet op wat voor manier dan ook reageren op haar verschijning. Door een reactie, omkijken een lach, elkaar even aan te stoten en te wijzen naar haar. Wij zijn het inmiddels wel gewend dat onze dochters niet achteraan stonden toen het haar werd uitgedeeld, maar door die constante reacties op straat realiseer je af en toe dat het toch echt wel bizar is’, schrijft hij. Toch is het niet altijd even makkelijk, zo’n bos haar. ‘Soms zou ik er wel een tondeuse over heen willen halen als ik voor de zoveelste keer kleverige troep uit haar pruik aan het halen ben, maar als ik dan zo achter haar loop ben ik zo trots op deze 3 jarige cousin Itt. Onze liefste, eigengereide Molly’. Wat ziet het er prachtig uit.

https://www.instagram.com/p/ChjVTgrjU1q/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum