100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum: ‘Ik kots erop en zal er vol tegenin gaan als ik dit zie gebeuren’

Jim brengt een krachtig statement naar buiten en hij hoopt daarmee duidelijkheid te scheppen. 'Het is toch echt om je dood te schamen.'

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

Krachtig statement

Voor Jim is het duidelijk wie de sterkste en meest bijzondere mensen op deze aarde zijn: vrouwen. Hij deelt een foto van zijn vrouw en twee dochters, met daaronder een krachtig statement, waarin hij álle vrouwen in het zonnetje zet. ‘Het is toch echt om je dood te schamen dat er vandaag een zogenaamde Dag voor de Vrouwen is..?! Beseffen we met zijn allen wel dat wij – zeg maar: DE VOLTALLIGE BEVOLKING – hier überhaupt NOOIT waren geweest zonder de vrouw? Dus naast al hun talenten, maken ze ook gewoon nog even een MENS. Ik – als man van een héle sterke vrouw en vader van twee heerlijke meisjes – zal er in mijn levensdagen alles aan doen om dit besef door te laten dringen bij mensen. En mijn eigen dochters de kracht mee te geven dat ze álles aan kunnen, juist omdat ze vrouw zijn.’ Wat bijzonder dat Jim dit zijn dochters meegeeft.

International Woman’s day

‘Al die ventjes, binkies en bobo’s die vrouwen als het zwakkere soort behandelen – ik kots erop en zal er te alle tijde vol tegenin gaan als ik dit zie gebeuren. Mijn vrouw lult iedereen onder tafel. In de 16 jaar dat ik met haar ben heb ik nog nóóit een discussie gewonnen. Dus ik hoop dat we deze dag ooit niet meer hoeven te benoemen, maar dat we als volledige mensheid zien dat alles wat we hier doen allemaal te danken hebben aan de vrouw.’, eindigt hij zijn bericht. Hier zijn wij even stil van. Wat een prachtige woorden..

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: 'Baby'tje geboren...'
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum