100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum laat emoties los: ‘Dit is toch niet normaal?’

De maand maart is voor de familie Bakkum een hele speciale. De foto die Jim bij zijn bijzondere bericht deelt, is echt heel mooi..

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière, want hij is nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

Bijzonder moment

De maand maart is voor de familie Bakkum net iets specialer dan alle andere en vooral dit jaar. Jim’s dochtertje Molly werd vorige week 4 jaar oud en zijn oma gaat deze maand haar 96e levensjaar in. ‘Samen 100. Zit gewoon 92 jaar tussen. Dit is toch niet normaal?’, schrijft Jim bij een prachtige foto, waarbij zijn dochter zijn oma een kus geeft. Dit is inderdaad heel bijzonder om mee te mogen maken voor de familie. ‘Och, onze liefdesbom’, reageert Bettina. ‘Geweldig deze 2 samen, koesteren dit soort momenten’ en ‘Prachtig, van genieten zolang het kan’, schrijven twee volgers. Jim’s oma mag dan wel 96 jaar worden, maar zij is zo te zien nog hartstikke hip met haar oranje gelakte nagels. Wat geweldig om te zien dit. Hopelijk komen daar nog heel wat jaren en mooie momenten bij..

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum