100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder

Zijn vrouw en kinderen zijn op foto's en video's vaak te zien, maar de ouders van Jim blijven liever buiten de schijnwerpers. Deze foto van Jim met zijn ouders is echt prachtig.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Familie

Ondanks al het succes van Jim staat er voor de entertainer één ding altijd op de eerste plaats: zijn familie. En dan hebben we het niet alleen over Bettina en zijn drie prachtige kinderen, maar over zijn hele familie.

Jim is een echte familieman en hij brengt dan ook graag tijd met zijn familieleden door. Wel blijven zij liever buiten de schijnwerpers, maar dat is natuurlijk helemaal oké voor Jim.

Zeldzaam kiekje

Eerder deze week deelde Jim een zeldzaam kiekje met zijn ouders op Instagram. Samen waren zij live op televisie te zien. ‘Dit was een momentje. Gisteravond samen met mijn – niet persé om aandacht vragende – ouders bij BEAU. Zo trots. En zo lief dat ze dit voor mij wilden doen’, schrijft een dolblije Jim. Het is inderdaad heel lief dat Jim zijn ouders dit voor hem wilden doen.

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: 'Baby'tje geboren...'
Jim Bakkum en Bettina Holwerda glunderen in het ziekenhuis: ‘Baby’tje geboren…’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum