100%NL Magazine Johan Derksen ANP
Zie ook:
Delen

LEZEN: Johan Derksen geeft gezondheidsupdate na operatie

Dinsdag werd Johan geopereerd aan een liesbreuk, maar 's avonds zat hij gewoon aan tafel bij Vandaag Inside. Hoe het nu met hem gaat? Hij vertelt het...

Johan Derksen

Hij is voormalig profvoetballer en is tegenwoordig vooral te zien als sportjournalist en voetbalanalist: Johan Derksen. Johan presenteert al jaren programma’s met collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp. Denk hierbij aan ‘Voetbal International’, ‘Voetbal Inside’ en ‘Veronica Inside’.

Nadat Johan vorig jaar veel in het nieuws was door het ‘kaars-verhaal’, besloten hij en z’n collega’s te stoppen met presenteren. Na een aantal weken van de buis te zijn geweest, kwamen Johan, René en Wilfred terug. Momenteel zijn zij dagelijks te zien op de Nederlandse tv met het programma ‘Vandaag Inside’. In dit programma wordt de actualiteit besproken, in plaats van voetbalnieuws.

Operatie

Johan werd dinsdagochtend geopereerd aan een liesbreuk en ‘s avonds zat hij alweer aan tafel bij Vandaag Inside. In het programma vertelde hij dan ook dat de operatie is geslaagd. Het wachten op het uitwerken van de ruggenprik vond Johan het vervelendste. ‘Je ligt daar vier uur naar buiten te kijken’, vertelt hij.

Van zijn collega’s kreeg Johan een fruitmand. Zij vertelden dat hij iets teveel kiwi’s op had gegeten en daardoor veel last kreeg van zijn maag. ‘We dachten dat hij dood was toen’, grapt Wilfred Genee.

Herkend

In het ziekenhuis werd Johan door iedereen herkend en dat verbaasde hem. ‘Ik begrijp niet dat we maar een miljoen kijkers hebben, want iedereen die ik tegenkom heeft gekeken’, aldus Johan. Ook vertelt hij over een ongemakkelijk momentje in het ziekenhuis. ‘Je moet daar naar de operatiezaal lopen op van die rare slippers, dat is zo gênant. Je hebt zo’n hemd aan die aan de voorkant dicht is en achter kijken ze tegen je kont aan’, zegt hij lachend.

Gelukkig is de operatie goed gegaan en kan Johan er nu grapjes over maken.

Bron: Vandaag Inside en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Johan Derksen

LEZEN: Wordt dít de opvolger van Johan, Wilfred en René?
LEZEN: Wordt dít de opvolger van Johan, Wilfred en René?
Pijnlijke val voor Johan Derksen: 'Het leven is niet altijd even makkelijk'
Pijnlijke val voor Johan Derksen: ‘Het leven is niet altijd even makkelijk’
Lees alle artikelen over Johan Derksen