100%NL Magazine Jutta Leerdam
Delen

Zóveel lijkt Jutta Leerdam op haar mooie en blonde moeder!

Altijd al benieuwd geweest van wie Jutta Leerdam haar mooie looks heeft? Van haar moeder!

Jutta Leerdam

In de wereld van het Nederlandse schaatsen schittert er één naam bovenaan: die van Jutta Leerdam. Met haar ongekende talent, vastberadenheid en charme heeft Jutta zichzelf tot een absolute sensatie in de schaatssport en daarbuiten gemaakt.

Outfits

Naast dat Jutta een ware verschijning is op de schaatsbaan is ze ook nog een heus stijlicoon! Regelmatig deelt de blonde schone dan ook de mooiste foto’s op haar Instagram waar haar volgers geen genoeg van krijgen. En geef ze eens ongelijk!

Zo plaatste Jutta de afgelopen weken nog een foto waarbij ze haar afgetrainde benen showde. Op de foto droeg ze een tanktop en een spijkershort, zelfs in de meest casual kleding weet Jutta te stralen. Koen is een gelukkig man!

Gezin

Jutta komt uit een gezin met vier kinderen. Jutta heeft ook nog een hele leuk broer en twee zusjes. Haar ouders, vader Ruud en moeder Monique, zijn de grootste supporters van Jutta.

Tijdens een eerder interview met het AD liet moeder Monique weten altijd zenuwen te hebben als haar dochter moet schaatsen. ‘Als Jutta schaatst zijn we er het liefst met het hele gezin bij. Of we zenuwachtig zijn? Ja, misselijk gewoon. Alsof je doodziek bent.’

Moeder

Jutta en haar moeder zijn ontzettend close. De klap kwam dan ook hard aan toen bekend werd dat Jutta’s moeder Monique ziek is. Vlak voor de World Cup in Obihiro kreeg Jutta’s moeder het slechte nieuws te horen. Iets wat Jutta niet in de koude kleren is gaan zitten. Jutta zag er toen ook erg tegenop om helemaal naar de andere kant van de wereld af te reizen. Jutta zette de schouders eronder en werd voor de 18e keer op rij de winnaar op de 1.000 meter. Ze vertelde toen aan de Telegraaf: ‘Ik ben blij dat ik gewonnen heb. Dat wilde ik ook gewoon. Met de stress en spanning erbij is het niet heel fijn. De verschillen met de rest maken me ook niet zoveel uit. Ik wilde deze gewoon winnen, gewoon om ’m af te vinken. Ook voor m’n moeder. Want ik wil niet dat zij denkt dat ik er afgereden ben. Dat zou ze heel erg vinden. Dus ik doe gewoon m’n ding en dat is prima. Het is gewoon goed zo. Op naar volgende week.’

Benieuwd hoe Jutta’s moeder eruit ziet? Op een foto van de ouders van Jutta is goed te zien dat Jutta sprekend op haar moeder lijkt! Ze hebben allebei lange, blonde haren én dezelfde kenmerkende zwarte eyeliner!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen