100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Ooh la la: dít is de leuke broer van Jutta Leerdam!

Naast twee hele leuke zussen heeft Jutta Leerdam ook nog een broer!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan. Vorige week maakte de schaatster bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Dit keer is het Amerikaanse bokser en mediapersoonlijkheid Jake Paul die haar hart heeft veroverd.

Zussen

Naast haar schaatstalent valt Jutta om nóg een reden op: en dat is natuurlijk haar ijzersterke uitstraling. Ze staat bekend om haar winged eyeliner en haar lange, blonde lokken. Het zal je niet verbazen dat Jutta’s zusjes ook echte beauty’s zijn. Niet alleen Jutta heeft de Leerdam-genen, ook haar zusjes Merel en Beaudine zien er prachtig uit. De drie zussen zijn heel hecht en hebben een goede band met elkaar. Zo waren ze een tijdje geleden nog gezellig samen op vakantie en deelde Jutta een video waarop de dames hand in hand van een rots af sprongen.

Broer Kjeld

Naast haar twee zussen heeft Jutta ook nog een broer: Kjeld. Op Instagram deelde Jutta een te leuke foto samen met haar leuke broer. ‘Since day 1’, schreef ze bij de kiekjes.

Broer en zus hebben dezelfde ogen. Wat een leuke foto’s!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam