100%NL Magazine Naomi van As Sven Kramer

VIDEO: Kae Kramer treedt in de voetsporen van haar vader

Zo klein als ze is schittert Kae Kramer nu al op de schaatsbaan wanneer ze in de voetsporen van haar vader treedt.

Sven Kramer en Naomi van As

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje, Kae Kramer en een zoontje Dexx Kramer. Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende Kae voorbij komen op de social media van Sven en Naomi. Wij kunnen niet wachten om dit soort foto’s ook van Dexx voorbij te zien komen. Al laat Naomi haar volgers nu al regelmatig smelten met Dexx zijn knappe kop en lange lokken.

Vorige week was het gezin Kramer nog helemaal in de gloria want toen vierde Kae alweer haar 4e verjaardag. Naomi schreef: ‘Trakteren, laatste dag op de crèche, afscheid nemen van haar favoriete juf, zenuwen voor haar verjaardag, feestje met vriendinnen, verkleden, taart eten, schminken, nagels lakken, plaktattoos, heel veel kado’s, familie, gezelligheid, kortom een geslaagde paar dagen! En dan dinsdag naar de basisschool…Ze heeft er zin in zegt ze!’

In de voetsporen van haar vader

Het afgelopen weekend bevonden Kae en Sven zich op de schaatsbaan, heel bekend terrein voor Sven. De appel valt niet ver van de boom want ook Kae is besmet met het schaatsvirus! Een apetrotse papa deelt een video via zijn Instagram waarbij te zien is dat de kleine Kae heel erg haar best doet op de schaatsen. Eerst met een ijzeren rekje, maar daarna zelf los. Té lief!

Je ziet de beelden hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Sven Kramer