100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja bloot op Instagram: ‘Beter naakt dan met een masker’

Katja Schuurman geeft zich bloot op Instagram!

Katja Schuurman

Na een roerige periode waarin Katja veel te verwerken heeft gehad (Katja en haar ex Freek van Noortwijk besloten uit elkaar te gaan) zit de actrice weer lekker in haar vel! De opnames voor de film Costa! zitten er op en de fans van Katja vonden de film geweldig. Al met al zit Katja lekker in de flow!

Nieuwe liefde

Ook op het gebied van de liefde ziet het er rooskleurig uit voor Katja. Na haar scheiding is ze opnieuw verliefd, dit keer op de blonde Niek Schrijvershof. Katja is weer helemaal in de wolken en dat is fijn om te zien.

Bloot op Instagram

Regelmatig deelt Katja de leukste foto’s op haar Instagram. Niet alleen van haar gezinsleven of van haar werk, maar ook van haar killerbody! Want die heeft Katja nog even.

Zo poseerde ze laatst nog in een fleurig niemendalletje en trakteerde ze haar fans op een reeks vrolijke foto’s. Vandaag gaat Katja net een stapje verder, ze gaat namelijk helemaal bloot! Ook deze foto is weer prachtig.

Bij de foto schrijft Katja: ‘Liever naakt dan met een masker’, wat Katja hiermee wil zeggen is onduidelijk. Wat wel duidelijk is is dat de fans van Katja de foto geweldig vinden. ‘Voor eeuwig beeldschoon!’, schrijft iemand. En weer een andere fan schrijft: ‘Mooie foto van een prachtige vrouw’.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

AAWH: Katja Schuurman laat álle harten smelten met zoete vakantiefoto van dochter
AAWH: Katja Schuurman laat álle harten smelten met zoete vakantiefoto van dochter
Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: 'Ik lag er bijna af'
Katja Schuurman openhartig over alcoholgebruik: ‘Ik lag er bijna af’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman