100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zo verliefd zagen we Katja Schuurman nog nooit

Katja is inmiddels alweer een tijdje samen met Niek Schrijvershof. Het bericht dat zij op Instagram plaatst, laat duidelijk zien hoe gek zij op hem is.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Een jaar geleden maakte Katja bekend te gaan scheiden met Freek van Noortwijk, wie ook Coco’s vader is. Ondertussen is Katja alweer een paar maanden dolgelukkig met haar nieuwe partner, Niek. Een tijd geleden lied Katja al weten helemaal in de wolken te zijn en vlinders te hebben. Nu plaatst zij regelmatig kiekjes met haar grote liefde.

Ibiza – Nederland

Katja en Niek zien elkaar niet dagelijks en wonen ook niet samen, want Niek woont al een tijdje op Ibiza. Voor Katja hoeven zij ook nog niet bij elkaar in te trekken, want de presentatrice vindt het momenteel hartstikke fijn om alleen met haar dochters thuis te zijn. Wel ziet het stel elkaar wanneer mogelijk en dat maakt het stiekem ook wel weer leuk. Op Instagram plaatst Katja een reeks foto’s met Niek en het lijkt erop dat deze op het zonnige Ibiza zijn genomen. ‘Dank je wel dat je zo lief bent @niek.schrijvershof En grappig, en slim, charmant, bijdehand en best wel lekker’, schrijft Katja onder de foto’s, waaruit duidelijk blijkt dat zij ongelooflijk verliefd is op Niek. Wat een geweldige foto’s deelt Katja en wat een onwijs knap stel is dit. Hopelijk hebben zij het nog heel lang zo fijn samen.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman