100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Katja Schuurman en dochter op avontuur in de Amerikaanse bossen

Een vakantie naar zo'n ver en groot land is al een avontuur op zich. Wanneer je dat als Katja zijnde dan met je dochter mag beleven, is dat al helemaal bijzonder.

Avontuur

Katja Schuurman deelde vorige week een foto van haar twee dochters, waarbij zij schreef ongelooflijk blij te zijn, want haar oudste dochter Sammie was weer terug van vakantie. Aangezien Katja en Thijs Römer al jaren uit elkaar zijn, is het logisch dat hun dochter met beide ouders genoeg tijd krijgt voor een heerlijke vakantie. Dit keer is het de beurt aan Katja en die pakt duidelijk groots uit. De actrice is samen met haar dochter vertrokken naar het verre Amerika, om daar een prachtige vakantie te beleven. ‘Op avontuur met deze, wat een feest!’, schrijft Katja bij de prachtige foto’s.

Amerika

Momenteel zijn Katja en Sammie in het bos aan het genieten van de natuur en elkaar. Samen op een boomstronk aan het verven, kampvuurtjes maken naast een meertje, overnachten en rondtrekken in een camper en verder niet veel mensen om je heen. Dat is pas echt avontuur. Katja’s dochter is nog maar 12 jaar oud, maar zij is in korte tijd super gegroeid. Sammie is bijna net zo lang als haar moeder. ‘Je bent een geweldig mensenkind lieve Sammie!’, laat Katja weten. Wat een knapperds zo bij elkaar en wat zullen ze genieten..

West Coast

In haar hashtags schrijft Katja eerst over haar onwijs knappe dochter, maar vervolgens over de West kust, waar zij langs zullen reizen. Welke grote, mooie steden Katja en Sammie nog meer zullen zien deze vakantie, maken zij helaas nog niet bekend. Dat deze geweldige reis hun beiden voor altijd bij zal blijven, staat wel vast.

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman