100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

ZIEN: Katja Schuurman deelt mierzoete foto van dochtertje

Katja Schuurman deelt maar al te graag foto's van haar grootste trots. Deze foto van haar jongste dochtertje Coco is echt om bij weg te smelten.

Trots

Dat Katja trots is op haar twee dochters, staat vast. De Nederlandse actrice plaatst maar al te graag foto’s van hun en doet het liefst de hele dag leuke dingen met Sammie en Coco. Helaas voor haar heeft zij de kinderen niet altijd voor zich alleen. Katja’s oudste dochter, Sammie, kreeg zij namelijk samen met Thijs Römer en haar jongste dochtertje, Coco, kreeg zij uit haar vorige relatie met Freek van Noortwijk. De vaders hebben immers ook weleens wat me-time nodig met hun kinderen.

Zoete foto

Katja plaatste deze week al een foto van haar twee kinderen. Hierbij is te zien dat haar twee dochters weer samen zijn, nadat Sammie 2,5 week met haar vader op vakantie is geweest. Echt een geluksmomentje voor Katja. Nu plaatste zij een zomerse foto van haar jongste dochtertje. Coco lijkt in een tentje te zitten en maakt een kus gebaar naar haar moeder, terwijl zij zwaait. Wat is het toch een schatje..

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman