100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”

Katja reflecteert op haar liefdesleven en beschrijft haar droomman "Maar.. ik vraag me soms weleens af.. Zou hij bestaan?."

Katja Schuurman

Katja Schuurman is een veelzijdige presentatrice en actrice en daarnaast ook nog een liefhebbende moeder. Ze werd bekend door haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar ze acteert niet alleen, ze presenteert ook! Haar spontane persoonlijkheid maakt dat heel Nederland Katja in het hart heeft gesloten. Wat een powervrouw!

Gezin

Naast haar drukke baan is Katja ook nog moeder van twee dochters: Sammie en Coco. Sammie kreeg Katja met haar eerste man Thijs Römer. Sammie is inmiddels alweer 13 jaar oud en lijkt sprekend op haar bekende moeder! Ze heeft dezelfde kenmerkende krullen en innemende lach. Haar tweede dochter kreeg Katja met haar ex Freek van Noortwijk: Coco. Helaas voor Katja strandde ook deze relatie het afgelopen jaar.

Droomman in details

In haar recente post deelt Katja Schuurman met haar volgers een diepgaande reflectie op Valentijnsdag. Terwijl ze haar geluk prijst in de aanwezigheid van haar geweldige dochters, vrienden en familie, openbaart ze ook haar stille verlangen naar een partner die haar complementeert op vele niveaus. “Ik vraag me soms weleens af.. Zou hij bestaan? Die man met humor, een groot hart voor zijn omgeving, intellectueel en spiritueel ontwikkeld, sociaal en emotioneel intelligent, avontuurlijk, gedreven door dromen, daadkrachtig, knuffelig, romantisch, en in staat mij af en toe bij de hand te nemen en een weg te wijzen die ik zelf niet had kunnen bedenken?.”

https://www.instagram.com/p/C3UaC1coxh3/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman