Katja Schuurman en Sammie delen de leukste outfits in TikTok-video
Delen

Katja Schuurman en Sammie delen de leukste outfits in TikTok-video

Op TikTok zien we Katja Schuurman en Sammie de leukste outfits showen van hun tripje samen in Parijs.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Twee jaar geleden maakte Katja bekend te gaan scheiden met Freek van Noortwijk, wie ook Coco’s vader is. Later was Katja samen met Niek, en deelden regelmatig de leukste foto’s en video’s samen. Of ze nog samen zijn, is niet meer duidelijk.

Dochter Sammie

Uit haar huwelijk met Thijs Römer kreeg Katja haar dochter Sammie. Thijs vond na Katja opnieuw de liefde bij balletdanseres Igone de Jongh en stapte ook met haar in het huwelijksbootje. Nadat bekend werd dat er een aantal aangiftes tegen Thijs Römer bij de politie liggen, vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag, liet Igone weten niet langer samen te zijn met Thijs. Dit deed ze via een emotioneel bericht op haar Instagrampagina.

TikTok-video

Sammie en Katja hebben samen heerlijk genoten van hun tripje naar Parijs. Ook is er een leuke video gemaakt van hun leukste outfits die ze gedragen hebben. Daarbij schrijft Sammie: “Parijs met mama”. Je ziet de leuke video hieronder.

https://www.tiktok.com/@sammieromer/video/7273180484312583457?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7210312530492622342

 

Bron: Tiktok Sammie Romer. Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen