100%NL Magazine Katja Schuurman
Zie ook:
Delen

Katja Schuurman en vriend vieren de liefde in het bos

Katja en Niek zijn hartstikke verliefd en dat laat zij maar al te graag weten. Op Instagram deelt zij regelmatig wat kiekjes van haar geluk.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Een jaar geleden maakte Katja bekend te gaan scheiden met Freek van Noortwijk, wie ook Coco’s vader is. Ondertussen is Katja alweer een paar maanden dolgelukkig met haar nieuwe partner, Niek. Een tijd geleden lied Katja al weten helemaal in de wolken te zijn en vlinders te hebben. Nu plaatst zij regelmatig kiekjes met haar grote liefde.

Liefde

Hoewel Katja’s dochters Sammie en Coco altijd op de eerste plaats zullen staan, staat Niek Schrijvershof momenteel op een tweede of misschien wel gedeelde eerste plaats. De foto’s die Katja op Instagram plaatst, laten zien dat zij blij en gelukkig is, want zij straalt op iedere foto. Een week geleden liet Katja nog weten dat zij haar vriend enorm miste, toen zij voor werk even niet thuis was. ‘Deze mis ik dus! Nog een paar nachtjes slapen en dan is hij weer hier..’, schreef Katja toen onder een foto met hem. Nu is Katja weer thuis met haar grote liefdes en daarom zijn Katja en Niek samen met Coco naar het bos gegaan. De foto die Katja deelt, straalt een en al geluk uit. Katja en Coco hebben in ieder geval een lach van oor tot oor op het gezicht. Wat mooi om te zien.

https://www.instagram.com/p/CjiSVfPorJL/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Katja Schuurman

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman openhartig: 'Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis'
Katja Schuurman openhartig: ‘Ik ga Thijs niet bezoeken in de gevangenis’
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: 'Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto'
Katja Schuurman deelt throwbackfoto: ‘Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto’
Lees alle artikelen over Katja Schuurman