100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

Dolenthousiaste Kees Tol poseert met jeugdhelden: ‘Geluksmomentje hoor’

Kees deelt een foto die zo'n 8 jaar geleden genomen is, maar waar hij nog iedere dag blij mee is. Wat een geweldige herinnering is dit.

Kees Tol

Geboren en getogen in het pittoreske Volendam: Kees Tol. De presentator heeft zijn authentieke, nuchtere persoonlijkheid gelukkig nooit verloren, zelfs niet in de glitter en glamour van de televisiewereld. Hij is geliefd om zijn eerlijkheid én om zijn humor. Overal waar Kees komt maakt hij er een feestje van. De wereld heeft meer mensen zoals Kees nodig! 😉

Jeugdhelden

Op Instagram deelt Kees regelmatig de leukste foto’s. De ene keer een kiekje met een goede vriend en de andere keer een video van zijn werk. Dit keer een bijzonder foto, want het is er een samen met zijn jeugdhelden Bassie & Adriaan. De foto is 8 jaar geleden genomen, maar dat maakt hem niet minder speciaal. ‘Al ‘n tijdje terug, maar hé wie kan het zeggen! #bassieenadriaan #weerhelemaalhot #allemaalmaggies #geluksmomentjehoor #2015 #opnamevoorfilm’, schrijft Kees er lachend bij. Wat een gewéldige foto is dit zeg. Hier zullen veel mensen jaloers op zijn.

https://www.instagram.com/p/C16bjGXCNPk/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

Kees Tol doet bijzondere ontdekking in eigen woning: 'Rete spannend'
Kees Tol doet bijzondere ontdekking in eigen woning: ‘Rete spannend’
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Kees Tol